Senki sem vette el tőlem a labdát…

Senki sem vette el tőlem a labdát…

jenn és én egy kicsit korán távoztunk, hogy bejelentkezzünk a Lucky Strike Bowlher party előtt, mielőtt a Blog Meetup. -A-to-to-to-to-csillogásban !!! Szeretem!

Most erről beszélek !!!

Ez egy igazi párt volt. Ennek a hivatalosnak kellett volna lennie !! A rendezvény háziasszonyai mesés munkát végeztek! És Campbells

babák

és csokoládé !!! Hershey’s.

és smink! Pizza és egy nyárs

Ragadtunk a parti összegyűjtésével, és várjuk a hivatalos szajré táskák kiadását. Van egy csomó zsákmányunk! Csokoládé, sampon, körömlakk, üveg, smink, aranyos bowling táska. Annyira zavarban, hogy késik a saját találkozómról, de köszönöm ezeknek a fantasztikus hölgyeknek, hogy jöttek be velem egy ilyen késő este !! Egy másik párt – a Cheese Burgher párt egy elnöki lakosztályban!

Azt hiszem, a McDonald’s volt a szponzor!? >

Ez nem a legszebb borosüveg valaha!? De gyorsan átváltottam a vízre.

még mindig rózsaszín tollakkal szikrázott! És a Marathonval csokoládé harapást készített !! Köszönet srácok !! Nem döntöttem el, hogy holnap futok -e. Azt hiszem, alszom Teljes cikk és pihenni fogok ebben a hatalmas kényelmes ágyban, de ha természetesen korán felébredek, elmegyek. Kath -tól:

Ez az évszak. A lábaim ma csupaszulnak !!

Ezenkívül ezek az elemek csak nem voltak olyan teljesek. Kávé és tök – hiányozni fogsz.

Nagyon szerettem volna egy zöld turmixot vagy joghurtot !! > 83*!! Nyári időjárás !!

Ma reggel 5 -kor voltam fel, és készen álltam az edzőterembe. Szeretem a reggeleket, amikor 21:00 óráig alszom. Sokkal könnyebbé teszi a felkelést. Nem is álmos voltam, amikor a riasztásom kialudt! Most felébredtem. Ezt követi 16 állát (segített) és 16 mártást, majd néhány megahab gördülést. Ma az oldalsó oldalán dobtam ki, és ez olyan változtatott a lábamban! Az inak a műtétemen lévő lábamon szorosan érzik magukat, és most sokkal jobban érzik magukat. Ma készítettem egy tál zabot az előadómhoz, mióta elmulasztotta a Crockpot hétfőn. Tegyen egy extra kis TLC -t a potba! (Az övé csak felvert banán chia)

my mix

1/3 csésze hengerelt zab1/2 csésze víz1/3 csésze sovány tej1 evőkanál chia magok (ma többet használnak!) 1/2 érett bananavanilla , Pinch Salt1/2 csésze tök (túl sok !!! Borzott banán zab banán nélkül… .hmmm 🙂

Teljesen Conan O’Brien profilja !!!!!!!!!!!!!! !

További hozzászólások Kath -tól:

Tegnap este nagyon jól aludtam a nagy ág ágyamban 🙂 egy gyönyörű napfelkelte felébredt a tó felett –

6: 30 -kor mintegy 50 bloggerrel találkoztam az előcsarnokban az 5K -os szórakoztató futamra. Sétáltunk a tó elülső oldalához, majd felszálltunk. Teljesen alkalmi volt, és jól éreztem magam, hogy nem hússal beszéltem, Babe, aki felismert engem !!!!! és a Red Headed Lefty, aki a Blogherads -nak dolgozik és ismerte Kerf !!! és 3 zsiráfot, aki hűvös volt ! Szintén roniswigh, Mizfit és még sokan mások is.

Alig 4 mérföld alatt futottam, és visszajöttem egy hűvös szajré-táskával és pólóval !!! (Méret kicsi !!!!)

Ehhez az Intak BPA-mentes vizes palackért vagyok. Korok óta szeretnék egy új vizes palackot!

zuhanyozás után és a Bliss Spa termékek (mandarin és mész!) Használata után a Sheraton fürdőszobában jöttem le, hogy megegyezzem a Bendert és a reggelit! Volt egy csodálatos válogatás –

Mindent meg akartam enni – joghurtot, gabonaféléket, muffinokat, fánkot, tonna gyümölcsöt, tojásszendvicset, de úgy döntöttem, hogy kiegyensúlyozott reggelit készítek gyümölcsrel, egy fehérjével. Tejtermék és gabona. Nem valami, amit általában választottam (joghurtot + gabonafélék volt a kezemben, és meggondoltam magam), de a 30 perces regisztrációs vonalon vártam, és nagyon éhes voltam!

És rengeteg bogyó + gyümölcsöt töltöttem fel!

és egy újabb karakteren kívüli választás-sovány tej! Ma csak működött, és félelmetes ízű volt. És Earl Gray. Úgy döntöttem, hogy a kávé ellen döntöttem, mert szorongtam, és tudtam, hogy ez csak rázkódni fog.

Mindenhol vannak bloggerek !!! Női média rocks! ! Teljesen megyek, de tudok !!

Valójában megragadtam egy kávét, hogy felmelegedjek – a hideg levegő mindig fúj engem valahol !! Olyan, mint az esőfelhő, amely egy rajzfilmet követ! Starbucks = Blech.

A reggeli üdvözlet és a gyors randevúk után (kb. 15 új bloggerrel találkoztak) volt egy kis szünet. Kiderült, hogy Ketchum 10 órakor koktélt biztosított !!! Finomnak tűntek, de nem igazán voltam a vodka hangulatában. Sokszor nagyobb, mint tavaly.

Kóstoltam Izze -t – Yum!

Találkoztam Jenn -kel az első ülésen 10: 30 -kor. A laptopok mindenhol rákattintanak! Milyen vicces módszer az ajakbalzsam kiszolgálására! Minty és finom. Borotválkozási gélt is kaptam! Nagyon hasznos volt hallgatni, hogy a tapasztalt bloggerek beszéljenek a szabadúszó, tárgyalásokkal kapcsolatos tapasztalataikról, és büszkék lehetnek képességeire és értékére. A szabadúszóként határozottan az az irány, amelyet az elkövetkező években szeretnék megtenni, mint a Kerf íráshosszabbítását, tehát nagyszerűnek találtam az információt.

Alsó sor: Ne rendezz. Döntse el, mit ér. Milyen értéket adsz a tényleges munkán túl. Töltse fel az üzleti oldalát, nem csak a blogját.

néhány kupont adott ki!

jenn és én eltaláltuk az Expo padlóját, miközben ebédre késztettünk egy étvágyat. Annyi hűvös szajré!

Hanes póló pénztárca!? Az összes

Eucerin elemzést végzett az arcomon, hogy megmutassam, hogyan nézzem meg a 72 éves korot, ha nem gondoltam a bőrömre. Yikes !!! Azt mondta, hogy zöld vagyok a smink felhalmozása miatt, de azt hiszem, hogy ez csak azt jelenti, hogy békévé váltam… (Kanz!? Béka!)

Mary Kay

T-Mobile

Az összes szajrámat ki kellett raknom a szobámba, hogy megvilágítsák a rakományt! Ezt az óriási edényt teljes egészében zöldségből készítették! Pizza, focaccia kenyér és cannolis!

Töltöttem a tányérom felét salátával, amely egy kis paradicsom és mozzarella öltözött, és egy kis ízű volt a csicseriborsó saláta (ami nagyon jó volt), a zöldségek + rizs, egy kis darab pizza ( fele evett), és osztja fel néhány kenyeret Jenn -kel (félig)

Nem nagyon érdekel a cannolis, de ez fantasztikus volt !!! Jenn és én felosztottuk egy

+ néhány apró süti

blogbeszélő

rádió !!! Hallgathat itt !!!

pepsiCo a Blogher -nél – Kath eszik

majd két főzési tipp lövöldözése a Trop50 -hez a The Juice -hez!

Lásd és csináld!

További hozzászólások a Kath -tól:

Egy gyors forró Apple + Granola Bar Crumble snack után, gondolom, ki ment a Bikram jógához!? Nekem. És önként. Szeretem a hőt, és szeretem a barátomat, Seamane -t, aki hetente megy a szerdán. És kaptam egy ingyenes osztályos bérletet a születésnapi hónapomra (igen, rájöttem, hogy vége, de ez jó 30 napig!).

Az osztály valójában a legjobb bikram volt – Köszönet Kirknek, egy szuper laza (viszonylag) oktatónak, aki nem ugatott vagy kiabált ránk.

Még mindig utáltam a nyitó kar légzését.

Még mindig utáltam a flip és a flop savasanákat a második félfenék pózai között.

de a többi tetszett. És ez, barátaim, jó!

Hazajöttem egy Brewfest -hez, amely folytatódik. És drága! Olyan drága, hogy nem mondom, hogy Matt mennyit fizetett ezért, de biztosíthatom, hogy megéri.

Ez a sör 18% alkohol. Több, mint egy pohár bor! De hihetetlen íze van. Ragadós, karamell, hoppy jó.

Szeretem a 90 percet is!

A ma esti vacsora ugyanolyan jó volt.

Nem veszek annyira karfiolot, főleg azért, mert drága (csak olvasta a fenti sört? Képmutató.) És fehér. Nem tűnik nekem olyan zöldségesen. De ez nagyon jó neked. És ha drága sört vásárol, akkor ez nagyon olcsó cucc. Tehát vásároltam néhányat a szombati Farmer’s Market -en, és pontosan tudtam, mit fogok tenni vele: Készítsen Whole Foods karfiolot. Szerencsére egy híres borsó mama már másolatot kapott nekem!

de először. Hadd mondjam el neked valami depressziós és valami durvát.

Valaki, aki nemrégiben 18% -os sört fogyasztott, megragadott egy szuper vékony tea törülközőt, hogy edénytartót használjon, és az egész serpenyőt a padlóra dobta !!! És valaki más nem tisztította meg a padlót ma. Vagy tegnap. Vagy az előző nap.

Néhány könnyet elronthattak. De aztán csak több 18% -os sört itottunk, óriási morzsákat, szennyeződéseket vagy szőrszálakat ellenőriztünk, és visszahelyeztük a sütőbe, hogy elpusztítsuk a baktériumokat.

majd ettük. Szóval beperelj. Így volt jó Mamapea receptje! [És a feljegyzés szempontjából nem láttam szennyeződést vagy szőrszálakat, tehát a padlónknak elég tiszta volt! #THISISHYIMGLADIDONTONTHAVEADOG

A vacsora második ugyanolyan finom része a bölény hamburgereink voltak. Matt ma két rozmaring fokhagymás zsemlét készített a pékségben. Ez volt a legjobb Burger Bun !! A rozmaring hihetetlen volt. Esküszöm, hogy nem volt a 18% – ez volt a zsemle!

Az enyém csúszka volt, és tökéletes volt.

Vacsora A sört is élveztünk a Pennsylvania blog barátai, akiknek a 18% -a túl sok az élelemmel. >

(Ezt a bejegyzést 18% -ban szerkesztette Matt)

A 2-perces klubnak és a Pura d’Or-nak köszönhetően a bejegyzés szponzorálásáért!

Boldog születésnapot neked !! (Az egyetlen módja annak, hogy 10 kisgyermeket nyugodtan üljön? Írja meg a tortát!)

Meg tudod mondani, hogy ez a pillanat, amikor látták a cupcakes -t!?

Nagyon -nagyon szerencsések voltunk. Az időjárás – nincs eső és gyönyörű napsütés! Az egész hét előrejelzése esőre szólított fel. Ugyanakkor Beasty Forró volt, és Mazen mindent megtett, hogy forró izzadt rendetlenségnek tűnjön az összes születésnapi fotójához; )

Legjobb rügyek! Emlékszem, amikor munkába mentem, nagyon meleg volt, és amikor a kórházból jöttünk haza, megérkezett. Úgy tűnik, hogy ugyanaz az időjárási minta történik két évvel később, mert a vasárnapi időjárás tökéletes volt, mint lehet! Még a 80*!

Mazen sem kezdte a napot néhány ajándékkal !! Néhány barátjától…

és több Papa és Mimi

Thomas -tól! Karen kapott neki egy rendõrségi autót, amely kigyullad, és nyitott ajtókat, Mimi és Papa pedig buldózert kaptak neki. Imádja a szállítását!

Mindannyian nagy születésnapi reggelivel rendelkeztünk – tojás, szalonna, görögdinnye és tekercsek.

És végül elindultunk a focimeccsemhez! Tőlem innen…

Ez a fejléc jobbra ment valaki nyitott lábához…

És ez egy tökéletes cél volt!

m mindig azt mondja: „Anyu focist játszik! Ilyen lelkesedéssel, de amikor a terepen lát engem, sír, amíg el nem jön és megölelem.

A játék nagy részében, amelyet a családdal játszott,

Új ing a Papa -tól!

Jövőbeli játékos! Evett hamburgereket evett ebédre. Találd meg a helyet!

Beszéljen a blokk legboldogabb kisgyermekéről!

A születésnapi vacsorájához mindannyian kimentünk a Bella’s-ba, a város családi stílusú olasz éttermébe.

Vino az asztalhoz

megosztottuk a calamari

bruschetta

és a grillezett gorgonzola salátát – szerette ezt!

plusz két tészta étel – egy húsos marinara és egy tenger gyümölcsei tészta.

Boldog, boldog születésnapot kisfiam !!

]

Ez a leves a csendes -óceáni márkás dobozos poblano borsot és a kukorica chowder -t használta. Szeretem a csendes -óceáni leveseket, és évek óta használom őket nagyobb leves alapokra. Ez új volt (darabjai voltak!), És én ősszel vettem fel, hogy tartsam a kezét. Sajnos csak azt ajánlom, ha azt a gondolat, hogy körbekerüljön az ön számára vonzó hagyma levesek komposztálásában. Az volt, hogy a büdös alumínium ónhagyma illatát megvetem, amelyet megvetek a konzerv levesről – annak ellenére, hogy egy dobozból származik! Legközelebb visszatérek a kedvenc butternut és a sárgarépa krémes levesekhez. Úgy tűnik, hogy csak hagymaport használnak, ami sokkal enyhébb.

Egy nagy apróra vágott édesburgonyát helyeztünk a levesbe, és kb. 25 percig pároljuk, amíg a burgonya gyengéd nem volt. Aztán hozzáadottunk egy hatalmas zacskót vágott kelkáposztaból, és további 5-10 percig helyeztük a fedelet az edényre-amíg az összes kelkáposzta meg nem hígult. A mogyoró tetején! A leves ízesítésének csalódása ellenére ez a tál kelkáposzta levesből és burgonyadarabokkal még mindig nagyon jó volt.

De azt mondanám, hogy jobban élveztem a kenyér vajas oldalát; )

Tudod, mi a furcsa? Csomagoljon nyári ruhákat télen. Annyira ismerem a nyári ruháimat, hogy elfelejtem, melyik a kedvencem! Nincs időm kipróbálni őket, így remélhetőleg ők fognak illenek!

2 fürdőruhát is csomagolt – Whee! Azt hiszem, elmegyek nézni, ha most New York -ot értékesítem – a Love That Show! Kijöttem a teljes napbiztonsági készlettel! Ezekkel a nagyszerű SPF-kitöltött mintákkal csak 32 dollárért érkezik. Alig várom, hogy beépítsem őket az összes táskámba és pénztárcámba. Mazen egy kis bonkerekkel ment – azt hiszem, ez volt az első alkalom, hogy sétált. Grammie azt mondta, hogy ki tudott választani egy játékot, és hazajöttünk a Peppa Pig Camper -rel. Nagyon komolyan vette ezt, és nem tudtunk elég gyorsan hazaérni! Saláta és grillezett cukkini és tök. És friss kapor.

Published
Categorized as blog